otrdiena, 2012. gada 14. augusts

Mazie prieciņi no ebay`a

       Pēdējās nedēļas laikā saņēmu dažas lietiņas, dažas vēl ir ceļā, bet nu labprāt padalīšos ar to, ko esmu saņēmusi. Nekā daudz, bet ņemot vērā, ka ar ebay pasauli iepazinos tik pirms nepilna mēneša .. nav slikti :)



    Tātad - Christina Aguilera gift set - te neko daudz komentēt nevaru, smarža vai nu patīk, vai nepatīk. Man patīk, nav no tām vasarīgajām, bet rudenim būs jauks komplektiņš. Parasti dušas želejas&ķermeņa krēmus pērku lētos, nevis brendīgos, bet ja man jāizvēlās pirkt tikai smaržas kollonā vai par to pašu naudiņu pasūtīt komplektiņu internetā, tad vienozīmīgi dodu priekšroku otrajam.

    Lai gan ikdienā bižutēriju nelietoju tik daudz, tomēr gribējās arī kādu nieciņu, īpaši, ja tā cena ir, hmm, pāris santīmi :) Un gribēju notestēt, cik dienu laikā atnāks paciņa no ķīnas - pagāja apmēram 3 nedēļas un paciņa bija klāt.

    Un pēdējais brīnums ir St. Moriz paštonējošās putiņas,  kuras pamēģināt gribēju jau diiikti sen, jo Latvijas veikalos sev atbilstošu krēmu tā arī neesmu atradusi, visi manis mēģinātie ir ķēpīgi un mazāk vai vairāk orandžīgi. Šis tiešām šķiet dikti, dikti labs, neatstāj pleķus (lai gan tādu man arī pirms tam nebija, jo pirms lietošanas noskrubējos), nav nepatīkamā smarža un iedegums tiešām ir brūns. Un uzklāšana ar cimdiņu ir parocīga. Lietoju 3 vakarus pēc kārtas, tagad esmu smuki brūna, ejot dušā nekas nemazgājas nost, bet nāk nost pakāpeniski, proti - pēc divām dienām pamanīju, ka esmu mazliet gaišāka, bet nekur, nekur neviena pleķa nebija. Pēc pāris dienām atkārtošu šo visu. Man ļoti patīk, un iesaku :) Ak, jā, cena bija ar sūtīšanu kopā apmēram 5 - 6 Ls, Latvijā, cik zinu nopirkt diemžēl nevar. 

5 komentāri:

  1. St. Moriz redzēju Mildas tirdziņā, ja nemaldos maksāja 3,99ls. :) Kā viņam ar smaržu, nav ierastais paštonējošo aromāts nākamajā dienā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav, smarža ir ļoooti minimāla un turklāt nav nepatīkama, kā visiem garnier, loreal utt :)

      Noteikti paskatīšos, ja ir - lieliski! Vienīgi cimdiņu klāt vajag :)

      Dzēst
  2. Kur atrodas tas Milda tirdziņš Bubio?


    myvividvvorld.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mildas tirdziņš ir pavisam netālu no Origo - var teikt, ka gandrīz pretī vecajam pastam!

      Dzēst
  3. Vai šīs putas ir piemērotas arī sejai?

    AtbildētDzēst